Tervezz Nekem


Tervezz Nekem

Mit jelent a "Tervezz nekem"? Felső kategóriás, azon belül is válogatott szemekből készülő ékszerek a fenti fazonok figyelembevételével.  Ha ezt az opciót választottad, akkor  minden esetben külön neked tervezem az ékszert, de fontos, hogy a csakra és karma ékszerek ettől függetlenül is mindig egyedi tervezésűek! Hiszen minden ember más és más. De, ha a Tervezz nekem opciót választottad, akkor az arkangyal és az egyensúly ékszered is külön neked tervezett lesz, és nem hozzád igazított- bár az igazított, rád szabott is több, mint a klasszikus fazon ékszer! Tehát ezért is van az árkülönbség a Tervezz nekem és az Ajánlj nekem között.

A képen látható ékszerek elsősorban az alapként használt kövek bemutatására szolgálnak. Illetve mutatják a lehetséges fazont, de semmiképpen sem a pontos kialakítást és kiegészítő köveket. Tehát betekintést nyerhetsz a fazonokba, de ez semmiképpen nem jelenti azt, hogy pontosan olyan lesz az ékszer.

Az itt bemutatott ékszerek képei, kizárólag illusztrációk.  Mivel az ékszereimet minden esetben személyre szabottan készítem, így egy normál, klasszikus webshopos rendelésnél is előfordulhat, hogy módosítok a rendelt ékszer kivitelezésén-természtesen előre egyeztetetten, és csakis a megrendelő javára. Azonban a Tervezz nekem verziónál mindenképp eltérő ékszert kapsz, mint amilyeneket a képeken láthatsz.

Ezt az ékszer fajtát csak akkor válaszd, ha megbízol a munkámban!

 

 

 

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről