Gavreel -gyöngy középpel

Raktárkészlet: 5 db
Gavreel -gyöngy középpel

Gavreel, az egyensúly, a belső béke, a "Fény és Árnyék" egyensúlyának angyala, sok egyéb mellett az alábbiakban lehet segítségedre: 

- felismerni a szeretett én nem kedvelt minőségeidet,

ráébredni az Árnyék részek hasznára,

- kilépni a tökéletesnek mutatott képből,

- a Fény lélekrészedet erősségnek, az Árnyékot lehetőségnek kezelni;

megtalálni békédet.

 

Az ásványok hagyomány szerinti lelki hatásai címszavakban: 

- megbocsátásra serkent önmagad és mások irányába,
- tudat nyugtató, és gondolattisztító,
- ötleteket ad a haladáshoz,
- lelkesít, tűzzel tölt fel,
- megérteni a „próbák” lényegét,
- növeli a problémák megoldásához szükséges kíváncsiságot és találékonyságot,
- segít felállítani a határokat, 
- kiegyensúlyozza a labilis lelkiállapotot.

Az ékszer leendő tulajdonosának neve, hölgyek esetében a leánykori név is szükséges:
11 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Mottó
Jogi információ, Méretvétel
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

Anyag
alap: jáde
középszem: gyöngyházkagyló gyöngy
osztószem:gyöngyházkagyló gyöngy
fémrészek: antiallergén fém - kristály köztes


Szín
Az alap: fehér
középszem: gyöngyház fehér
osztószemek: gyöngyház halványszürke
A fém alkatrészek: ezüstszínűek.

A színek a felhasználó monitorjának, böngészésre használt eszköze kijelzőjének felbontásától függően a valóditól eltérő árnyalatban jelenhetnek meg!

Természetes ásványokról, kövekről lévén szó, a színeik, mintázataik soha nem tudnak teljesen egyformák lenni, mivel nem egy laboratóriumban, gyárban készülnek, így a színűk, mintázatuk, fénytörésük, minden látható tulajdonságuk végtelen változatosságot mutat, hiszen ők az anyatermészet egyedi gyermekei, páratlan műalkotásai, amelyeket a megmunkálás során igyekszünk kiemelni, és nem egységesíteni. Kérlek, ezt vedd figyelembe a megrendelésedkor.


Gyöngyméret
alap: 10 mm
osztószemek: 10 mm
középszem: 10 mm

*a méret a gyöngy átmérőjére vonatkozik. Kisebb eltérések lehetségesek.

Adatok
Alap
Jáde
Kiegészítő szemek
Gyöngyházkagyló gyöngy
Osztószem
Gyöngyházkagyló gyöngy
Raktárkészlet
5 db
Cikkszám
NKM-AAN-Gavreel-jade-gyongy
Tömeg
120 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Mottó

"Te magad vagy az az erő, amely életre hívja a történéseket - a jót, a rosszat egyaránt. Rajtad áll, melyikre tartod magad érdemesnek: helyes gondolkodással a szerencsét idézed meg, vagy gondolkodás nélkül cselekszel, és bajokat zúdítasz az életedre. Rajtad múlik, bearanyozod-e napjaidat vagy feketére fested magad körül a világot".  Tatiosz

Az egyensúly ékszerek kicsit átmenetet képeznek a csakra és a karma ékszerek között, mind mondanivalóban, mind desing-ban.

A belső harmónia megteremtésben tudnak segíteni ezek az ékszerek - éppúgy, mint a csakra ékszerek, ugyanakkor egy bizonyos feladatra koncentrálva, mint a karma ékszerek. De ebben az esetben nem az életfeladatra, hanem a helyzet adta feladatra koncentrálva.

Jogi információ, Méretvétel

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.

A helyes csukló mérés folyamata:

Mindig pontosan a csuklón mérd. Ne órán, karláncon stb A kényelmi bőséget a gyöngy méretének megfelelően ráhagyom készítéskor!

(Az átlag női csuklóméret 16 cm)

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.