Azrael - rózsaopál

Raktárkészlet: 3 db
Azrael - rózsaopál
Azrael - rózsaopál
Azrael - rózsaopál
Azrael - rózsaopál

"....az elengedés nem látványos, nem kíván figyelmet. Ha nem foglalkozol vele, nem tartja fogva a fájdalmad figyelme, megszűnik. Ez az elengedés. A fájdalomra való nem figyelés. Ami nem azonos a nem törődéssel. Mert törődnöd kell- magaddal."

Bővebb infót a részletek fülnél olvashatsz.

GDPR adatok! :
Az ékszer leendő tulajdonosának neve, hölgyek esetében a leánykori név is szükséges:
Egyéb kérések :
Ha más személy GDPR adataid adtad meg. :
12 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Miben lehet a segítségedre?
Jogi információ, Méretvétel
Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?
Részletek

Anyag
alap: rózsaopál
osztószemek: disztén
középszem: morganit
fémrészek: antiallergén fém- kristály köztes

Szín
Az alap: púder rózsaszín,
az osztószemek: halvány vagy közép kékek.
a középszem: eperszín
A fém alkatrészek: ezüstszínűek.

A színek a felhasználó monitorjának, böngészésre használt eszköze kijelzőjének felbontásától függően a valóditól eltérő árnyalatban jelenhetnek meg!

Természetes ásványokról, kövekről lévén szó, a színeik, mintázataik soha nem tudnak teljesen egyformák lenni, mivel nem egy laboratóriumban, gyárban készülnek, így a színűk, mintázatuk, fénytörésük, minden látható tulajdonságuk végtelen változatosságot mutat, hiszen ők az anyatermészet egyedi gyermekei, páratlan műalkotásai, amelyeket a megmunkálás során igyekszünk kiemelni, és nem egységesíteni. Kérlek, ezt vedd figyelembe a megrendelésedkor!

Gyöngyméret
alap: 7 mm
osztószemek: 5-6 mm
középszem:7-8 mm

A méret a gyöngy átmérőjére vonatkozik. Kisebb eltérések lehetségesek.

Hasonló termékek
Adatok
Alap
Rózsaopál
Kiegészítő szemek
Morganit
Osztószem
Disztén
Raktárkészlet
3 db
Cikkszám
NKM-AAN-Azrael-ropal
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Miben lehet a segítségedre?

Az ékszer védőangyala, Azrael,az elengedés, az átmenetek angyala, miben lehet a segítségedre:

- Elengedeni,

- Az átmenetek könnyebb megélésében,

- Elválásban,

- Elszakadásban,

- Gyászhelyzetek -és minden olyan helyzetben, ahol valamitől, valakitől, akár önmagad egy részétől el kell szakadnod, el kell távolodnod- végleg, vagy időlegesen.

Az alábbiakban néhány érdekesség az ékszer alkotó köveiről, a rózsaopálról, a berillről és a diszténről, illetve a róluk hagyomány szerint feljegyzett tulajdonságokról. Lényeges, hogy ezek a leírások soha nem buzdítottak senkit arra, hogy bármilyen orvosi kezelését abbahagyja. A kövek, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők!

Hagyomány szerinti lelki hatásaik címszavakban:

- szorongás, depresszió ellen,
- kommunikáció és kreativitás segítése
- emberi kapcsolatok harmonizálása
- hűség és nagyvonalúság erősítése
- határozottság
- cselekvőképesség
- nyugtatForrás: Kristálybiblia

Jogi információ, Méretvétel

JOGI KÖZLEMÉNY: az ékszerekben lévő kövek-kristályok tulajdonságainak leírásával soha nem buzdítunk senkit arra, hogy bármilyen okból történő orvosi kezelését abbahagyja! A kövek-kristályok, és a belőlük készült ékszerek segítők, és nem helyettesítők! Az alternatív illetve holisztikus javaslatok a kristályokkal, aromákkal támogathatják, de felelősséggel nem helyettesíthetik a törvényileg is megszabott és meghatározott szakorvosi ellátást, kezelést.

A helyes csukló mérés folyamata:

Mindig pontosan a csuklón mérd. Ne órán, karláncon stb A kényelmi bőséget a gyöngy méretének megfelelően ráhagyom készítéskor!

(Az átlag női csuklóméret 16 cm)

Mit kapsz, amikor nálunk vásárolsz?

Minden esetben ízléses csomagolásban, egy korrekt, legalább 2-3 oldalas leírással érkezik meg az ékszered.

DE nem ez a legfontosabb. SŐT még az sem, hogy néhány kevésbé spirituális, inkább világi értékkel is gazdagodsz: márka és formaoltalom alatt állnak az ékszereim, azaz igyekszem valóban unikum maradni, hogy kiemelhessem a TE különlegességed.

De ez még mindig csak egy kis adalék.

A legfontosabb, hogy időt, figyelmet és törődést kapsz. Nincs kész ékszer. Nem is szándékozom raktárról, kész „termékekkel” dolgozni. A webshopban lévő valamennyi termék fotója, illusztráció, egy egyszer elkészült ékszer képe. Legalább annyi személyes törődést mindenkinek szeretnék juttatni, hogy amíg elkészítem a rendelt ékszerét, akkor NEKI készítem, és nem egy raktárból, megadott méret szerint, előveszem, borítékolom stb.

Azt gondolom, és ebben hiszek, hogy minden megrendelőmnek jár legalább egy ékszernyi idő, és az ne a csomagolásban és borítékba helyezésben merüljön ki. Hanem a gondoskodó figyelemmel való ékszer összeállításában nyilvánuljon meg. Ezért aztán az utalás beérkezte után, időszaktól függően 2-7 munkanap alatt kerül postára a rendelt ékszered. Ezt megrendelésedkor kérlek, vedd figyelembe.

Fontos: Az ékszer ára NEM tartalmazza a szállítási költséget.